Bælte fra PellePelle

Dudes

Skrevet af

PellePelle bælte

Der findes bare så mange kiksede bælter. Men jeg har endelig fundet et bælte, der ser godt ud og er billigt på samme tid. Desuden er bæltet ikke kun sort, hvidt eller brunt, som mange bælter er. Det er et bælte med svage, men alligevel markante farver. Man er ikke i tvivl om, at bæltet tilhører nutidens ungdomsgeneration. Jeg kunne i øvrigt sagtens forestille mig, at mange modne mænd ville se godt ud med PellePelles bælter. PellePelle bæltet kan købes online hos Streetman og jeg ved at både kvaltiet og service er høj hos dem.

Stort udvalg – også til den modne mand

Grunden til jeg godt kan lide PellePelle er deres evne til at designe tøj og accessories, der både kan bæres af den yngre og ældre generation.  Pelle Pelle er ikke bange for at skille sig ud af mængden og vælger man tøj fra deres kollektion er man sikret en cool stil – stort set uanset hvad man vælger at købe.

Pelle Pelle

Når man skriver om forskellige tøjmærker ligesom jeg gør, kan man ikke undgå at støde på PellePelle og deres fascinerende udvalg. Det er der naturligvis en logisk forklaring på: PellePelle er et af de ældste Streetwear mærker i verden. Firmaet blev etableret i 1978 og har siden vokset sig stort. De fleste butikker, der sælger tøj til den yngre og modebevidste generation, kender PellePelles design.

Det er aldrig det samme tøj

En af årsagerne til PellePelles succes er nok deres konstante evne til at fornye design og kollektioner. Tøj og accessories er fyldt med detaljer, høj kvalitet og god pasform. PellePelle kan oversættes til læder. De blev oprindelig kendt for deres læderjakker og læderlap på jeans tilbage i 1990érne. Så bæltet set hos PellePelle er ikke blot et bælte men også et stykke historie.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *