Carhartt Mablet-shirt set hos Streetman

Dudes

Skrevet af

T-shirts

Vi kan ikke undvære t-shirts, de er en del af beklædningen bade sommer og vinter. Jeg bruger dem om sommeren til et par jeans eller cowboyshorts. Om vinteren bliver de brugt som undertrøjer eller lag på lag. Jeg elsker t-shirts og foretrækker et bredt udvalg i min garderobe. Det er også derfor jeg er konstant på jagte efter nye og spændende designs.

Carhartt Mablet-shirt

Jeg har netop fundet en sjov t-shirt, det er en Carhartt Mablet-shirt. Den kan købes hos Streetman.. Jeg kan rigtig godt lide den, fordi den på den ene side virker helt almindelig og fornuftig. Men på den anden side er den fyldt med specieludtryk og designprint. Den er derfor så meget andet end en t-shirt, den er også symbolet på vores tids generation. Der er så mange mennesker, der går rundt og ser almindelige ud, men når man betragter dem yderligere, opdager man deres spændende natur og alle deres detaljer.

Quintess

Hos Quintess er der fri fragt ved køb over 600 kroner. Ordren afsendes altid inden for 1-3 arbejdsdage. Hvis du lægger en ordre inden kl. 12, sendes den samme dag (kun på hverdage). Hvis de ikke kan leve op til dette, hører du selvfølgelig fra dem.  På Trustpilot bedømmes de med 5 stjerner og de er godkendt af e-mærket. Desuden er Quintess en anderkendt butik, som de fleste kender og stoler på. Man kan betale med de fleste betalingskort. De samarbejder desuden med sikre danske systemer inden for onlinehandel og online betalingssystemer. Deres betalingssystem leveres af DIBS, som i dag er nordens førende leverandør af betalingsløsninger. Udover at forhandle mærker som Carhartt Mablet, forhandler de også Adidas, Nike, Obey, Puma, Vans, Eastpak, Sasé og mange flere. Du kan derfor altid være sikker på at finde lækkert tøj hos Quintess. Jeg har ihvertfald fundet et af mine nye yndlingsmærker: Carhartt. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *