Loaded- Vesterbro når det er bedst

Generelt

AvatarSkrevet af

 

Loadet

Loaded består af 3 selvstændige butikker, 2 fysiske butikker på Vesterbrogade og en webshop. Jeg har været inde og tjekke deres udvalg ud og jeg må sige, de har virkelig et fedt bredt udvalg. Fx har de et enormt udvalg af cool hættetrøjer. De passer perfekt til den kommende årstid og så er det generelt godt at have hættetrøjer, da de kan bruges som jakker og bluser og passer til det meste. Loadet åbnede i 2002-2004 og det var også her webshoppen blev introduceret.

Engagement

Når man læser på hjemmesiden Loadet, kunne det tyde på, det er deres evne til at vælge kvalitetsprodukter, specielt design, engagement og stædighed, der er med til at fremme den bedste service og kvalitet hos forbrugerne. I rigtig mange butikker bliver man nærmest ruineret, hvis man skal købe en enkelt hættetrøje. Men det er ikke tilfældet hos Loadet. De forstår at levere kvalitet til ordentlige penge. De behøver ikke snyde forbrugerne. De har 10 engagerede ansatte, som bare bliver ved- fordi de kan lide det. Det er kun til gavn for deres kunder, som kan nyde godt af deres brede udvalg.

Loadet bredt udvalg

Som jeg nævnte tidligere, så er jeg helt vild med deres hættetrøjer. Men de har også en masse andre fede designs: t-shirts, bukser, jakker, jeans, shorts mm. De har desuden et kæmpe udvalg af mærker, heriblandt: South Pole, Mass Denim, Nike, Jordan, Rocawear, Phat Farm, Ecko, Zoo York, Fat Cap og mange mange flere.

Levering

Man kan afhente tøjet i deres fysiske butik på Vesterbrogade 196. Det koster ikke ekstra at afhente tøjet selv. Hvis man ikke kan afhente det selv, kan man få det leveret. De fleste af deres produkter har en leveringstid på 1-2 arbejdsdage. Hvis man alligevel ikke bryder sig om sit indkøbte tøj, kan man frit levere det tilbage og få pengene retur uden problemer, det er da god kundeservice!