Inspiration med New Balance løbesko

Inspiration

Skrevet af

 

Gad vide hvor mange forskellige gummisko der var at spotte til Distortion gadefest? Løbesko har fundet deres vej ind i de fleste stilarter dette år, hvilket betyder at udvalget skal leve op til flere udvælgelseskriterier. Så selvom gummiskoene hele tiden har tilhørt streetstylen så kan den nyde godt af at løbeskoene nu er på mode over en bred kam, for så er der flere at vælge imellem. Så er det bare lige at spotte sit par.

Skoskabeloner

Måske så du nogle fødder, du havde lyst til at danse efter til Distortion fordi skoene sagde alt om den andens stil og personlighed. Måske var der ti andre med de samme sko som dine. Det kan også være, at du er på bar bund med dine præferencer og så skal der udforskes.

Jeg fik en del tid til at gå med at designe mine egne New Balance løbesko inde på en hjemmeside hvor man kan designe sine egen sko. Skoene på design sitet er delt op i flere farvefelter, så der er mange sammensætnings muligheder. Desværre kan de ikke leveres i Danmark men efter at have klikket farver frem, får man en idé om hvad man vil gå efter i butikkerne.

Få eller flere par

Som med resten af garderoben, gælder det at få skoene til at passe til det, der allerede er i skabet. Det betyder at tage stilling til farver, udformning og også antal af sko. Du kan starte med at kigge efter New Balance løbesko her, hvor der både er færdig designet New Balance sko og andre gode fund. Så kan valget meget hurtigt lande på flere par. En fælde ved gummiskoene er, at der ikke er langt til at de fremhæver resten af dit outfit som træningstøj. En fordel er at fødderne har det godt hele dagen. Denne stil guide er en god oversigt, der fremhæver din stil og undgår fælderne.

Alt efter hvad du går efter med dine gummiskoså skynd dig at skaffe dit helt eget par og gå gaderne igennem med stilsikre skridt.