Nye frisurer i 2013

Ladiez

Skrevet af

Indianerne i det gamle Amerika lod håret gro på dem selv – og skalperede deres fjender. Du er lykkeligt fri for begge dele, når hårtoppen skal forfriskes.

Forår og sommer er en god lejlighed til en brutal rundtur hos frisøren, så årets modefrisure kan komme til sin ret.

She´s got the look

Sådan sang de svenske popstjerner Roxette engang på deres gennembrudshit ved navn The Look fra 1989. Sangen blev en landeplage i radioen, og den har invaderet mine øregange, så jeg sidder og nynner melodien, mens jeg klaprer på tasterne. … Heldigvis sidder jeg alene…

“The Look” er mere end modetøj og en smart frisure. Det indebærer også, at den unge kvinde er smuk og selvsikker – og hun ved det. Hun bærer det så at sige i sig, og behøver derfor ikke fortælle det til gud og hver mand. Fotomodellen fra ugebladene er sikkert god nok, men her er kvinden, der kan selv. Og vil selv.

Frisurer i 2013

Før jeg forlader hende med “the look”, så er der en god grund til, at hun kan være den, som hun er. Hun har for lang tid siden smidt det forvaskede, slaskede tøj ind bagerst i skabet (hvis det ikke er røget ud i Kirkens Korshærs tøjcontainer), og rottehalerne hører en svunden tid til.

Hendes ydre udstråler altså, at hun har styr på verden. Tøjet signalerer, at hun ved, hvad der rører sig. Det samme gør frisuren – ligesom Maria Gessle fra Roxette havde den sejeste frisure tilbage i 1989.

Modefrisurerne i 2013 – fra  lave og brede hestehaler over rodet sovekammerhår til frækt page- og pixiehår – afspejler det samme. Vær dig selv, du behøver ikke ligne alle de andre, men derfor er nogle frisurer nu mere smarte disse år end andre. Grydeklipfrisurer venter vi lige et par år mere med.

Find inspiration til året “look” – det er dig, det handler om!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *