The Quite Life bag farverig forår/sommer kollektion

DudesInspiration

Skrevet af

Så er der godt nyt til alle dem som er glade for farver. The Quiet Life har netop lanceret deres forårs/sommer kollektion ved navn The sunny Palm Springs. The sunny Palm Springs er det perfekte navn til brandet The Quiet Life’s forår/sommer 2014 kollektion som kommer til at bestå af lyse farver, blomster og kollaborations kunst som er flettet sammen, i hvad der måske bliver den mest modige forår/sommer kollektion på marked.

Alle sæsonens mærker er repræsenteret med panel caps, tanks, long tees og kortærmede skjorter. Det er dog de særlige kollaborationer som går denne kollektion særlig interessant. Med gennemgående inputs igennem hele kollektionen, har samarbejdet inkluderet grafik fra Liberty of London, vandfarver af Matt Sohl og tegninger af Christian Morin.

Hvis du leder efter noget hvor du kan skille dig ud eller bare prøver at fuldende din sommer garderobe, så er The Quiet Life’s ”Palm Springs” kollektionen et fremragende sted at starte. Især deres caps er ret fede især hvis man er til panels. Det er ikke dumt med en farverig cap hvis man skal rundt omkring på diverse festivaller, det gælder so om at blive set i mængden. Men under alle omstændigheder så tjek kollektionen ud på deres hjemmeside og se om der ikke er noget for dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *