Syrener og andet blomsterprint

Ladiez

Skrevet af

Syrener og andet blomsterprint

Nogle kan lide at plante syrener, andre at spise dem og så er der alle os, der er vilde med blomsterprint. Jeg er en af dem der elsker blomsterprint og jeg tror jeg var den eneste der dukkede op til Depeche Mode koncert med blomstret kjole og fine sko. Who cares? Jeg er ligeglad, jeg går med det jeg kan lide og det er tilfældigvis lidt skørt indimellem. Jeg har fundet noget blomsterprint på forskellige hjemmesider blandt andet Zalando.dk.

Blomsterprint fra Zalando

Jeg leder efter en kjole med syren lignende print. Jeg har alle mulige andre blomsterkjoler, men mangler altså denne ene slags kjole. Jeg må nok erkende, at jeg ikke lige fandt kjolen, jeg ledte efter. Men jeg fandt nogle andre spændende kjoler og bluser.

Ana Alcazar grøn sommerkjoler

Jeg fandt denne lækre stilfulde grønne sommerkjole fra Ana Alcazar. Det kunne godt være den, der gik hen og blev mit nye køb i stedet for en syren kjole. Lige nu ser jeg faktisk at man kan få 11% rabat på kjolen, hvor den før kostede 1495 koster den nu 1325 kroner. Den leveres indenfor 2-6 dage hos Zalando.

Zalando

Man kan føle sig tryg, når man handler hos Zalando, de opfylder e-mærkets krav og kunderne har mulighed for at bedømme varerne og skrive kommentarer, når de bedømmer. Jeg synes det virker som en troværdi side. Hvis man skal give siden en minus, så er det manglende information om designerne. Det kan selvfølgelig også godt være, at det er mig, der ikke har ledt godt nok på siden, men jeg kunne altså ikke finde så meget information om Ana Alcazar. Jeg er den type der godt kan give 1500 kroner for en kjole, hvis jeg kan lide designeren, stoffet og etikken bag. Desværre fandt jeg ikke noget af dette og må derfor lade være med at købe kjolen.