Gangster style og vilde sexstillinger

Dudes

Skrevet af

Ved hjælp af noget fedt streetwear og lidt viden om hvad der rigtig imponere i soveværelset kan du opnå helt nye niveauer af hvad det vil sige at være rigtig street.

 

Få styr på garderoben

 

Først og fremmest skal du selvfølgelig have styr på din garderobe. Find frem til et ordentlig fedt gangsta syle outfit. Ifør dig det, og begiv dig afsted mod den indre by. Nu skal du så bare finde en sød og lækker pige som du kan invitere med hjem og se din crib. Du kan eventuelt bruge den her lynguide til at finde en veninde for natten.

 

Imponer med nye teknikker

 

Når du så har fået din scoring med hjem, er det på tide at imponere med nogle rigtig vilde og imponerende gymnastiske øvelser. Hvis du vil have din partner til at mindes jeres nat sammen så skal du ikke forsøge dig med noget så banalt som missionæren eller doggy. Heller et eller andet trendy, så er du sikker på at hun vil tænke tilbage på dig og jeres vilde nat sammen. Hvis du ikke rigtig har styr på dine moves endnu så tjek den her guide ud.

 

Så hvis du sidder der hjemme og søger rundt på nettet mens du tænker på søde piger, så er det måske på tide at komme i omdrejninger. Find dit tøj frem og begiv dig afsted, du har intet at tabe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *