Nike er størst på Instagram

Inspiration

Skrevet af

 

En undersøgelse viser, at det amerikanske sportsmærke Nike har indtaget førstepladsen som det største modemærke på Instagram. Dette er i forhold til både antal følgere og omtale. Undersøgelsen er lavet af m by macys.

Som det ser ud nu, har Nike 21,9 millioner følgere, som er en tredobling af andenpladsen, som går til Adidas Originals med 7,2. Herefter kommer Louis Vuitton med 6,7 millioner følgere.

Desuden er Nike det mest omtalte modemærke på Instagram. Hahtagget #nike er nemlig blevet brugt mere end 50,6 millioner gange.

 

Den foretrukne sneaker er fra Nike

Og Nike er da også et meget populært brand, der især er kendt for sine sneakers. Netop Nike sneakers finder du et kæmpe udvalg af hos Stylepit, der forhandler det nyeste fra Nike kollektioner. Du har derfor altid adgang til de nyeste Nike produkter – nogle gange kan du endda få Nike sneakers med rabatkoder.

Den foretrukne sneaker er da også fra Nike. Især Nike Free kollektionen er populær blandt forbrugerne, idet de kan bruges både til hverdag, til løb og andre sportsgrene. Endeligt, er det muligt at erhverve sig Nike Free sko i et væld af farver. Oplev langt de fleste farver hos Stylepit.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *