Sådan kan man være smart med den nye iPhone 8

Inspiration

Skrevet af

At være populær og accepteret socialt kræver mange ting, idet man skal være cool, klædt smart og moderigtigt på og begå sig selvsikkert blandt sine medmennesker, og det er generelt en stor opgave som kun de færreste klarer uden problemer. De fleste klarer sig ganske udmærket, mens nogle få falder helt udenfor, hvilket kan give en del problemer med deres image og renommé.

Imidlertid kan man også med enkle midler skabe et bedre image, hvis man ikke kan eller vil ændre meget på sig selv. Hvis man elsker nye gadgets og at bruge dem hele tiden, så kan den nye iPhone 8 være et glimrende valg til at skabe og vedligeholde et cool image af dig selv, da en iPhone 8 virkelig signaler god stil.

Fakta og specifikationer for iPhone 8

Den nye iPhone 8 er egentlig ikke kommet i handlen endnu, da den først lige er blevet lanceret, men allerede nu kan man reservere online den nye iPhone 8 hos Telmore, hvor man kan få den for 6.199 kr. kontant og eventuelt kombineret med et billigt abonnement samt rentefrie afdrag over 24 måneder. Apples iPhone 8 er en forbedret mobil i forhold til forgængeren iPhone 7, men man bør være klar over, at Apple snart lancerer iPhone X, der bliver den ultimative mobiltelefon indenfor kort tid. iPhone 8 ligger midt imelelm, men der er ingen tvivl om, at iPhone 8 bliver en stor succes, da den har disse imponerende spcifikationer:

 • 4,7″ Retina HD LCD-skærm med en imponerende opløsning på 1334 x 750.
 • Wide color display med ægte Augmented Reality.
 • Glasbelagt på begge sider samt kanter af aluminium.
 • Anvender den lynhurtig CPU A11 Bionic med 6 kerner indbygget.
 • 3D Touch funktioner.
 • 2 GB RAM som standard.
 • Kamera med 12 megapixel samt ægte 4K-video med op til 60 fps.
 • Kamera har 5 gange zoom samt automatisk optisk billedstabilisering.
 • Trådløs opladning med Qi-teknologi.
 • Vandtæt med IP67-klassificering ned til 1 m dybde.
 • Fås i flere farver og med mulighed for større memory.

Funktionen Augmentet Reality (AR)

Mange brugere har hørt en smule om AR (Augmentet Reality) i den nye iPhone 8, men ikke mange har brugt funktionen endnu. Men faktisk bruger en del apps denne AR funktion, og på den måde kan man blande to billeder med et imponerende resultat. Dette er praktisk i for eksempel computerspil, hvor du filmer en tom bordplade, men på din skærm kan du se et bjerglandskab med en borg, du skal indtage. AR er en mere innovativ, fordybende og engagerende måde at spille Slotogate på såvel.

Man kan også filme stjernehimlen, således der på din skærm bliver der lagt et lag af stjernebilleder henover den aktuelle himmel, så du kan se præcis, hvor stjernebillederne ligger, og hvordan de ser ud. Hvis man ser sportsudsendelser kan man få lagt resultater og statistik henover banen på sin iPhone-skærm, hvilket igen giver masser af nye muligheder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *