Åndssvag fed lancering fra Nixon

DudesInspiration

Skrevet af

Nixon lancerer den åndsvagt fede nye sentry chrono serie. Der er ingen tvivl om at Nixon leverer nogle af de fedeste ure som almindelige mennesker har råd til at få fignerne i. Denne gang her de overgået sig selv med den nye sentry serie. SÅ meget swag på et ur er sku nærmest ikke i orden og man får næsten lyst at rive armene af sig selv i ren eufori, men det ville være syndt får så kan man ikke smide det nye Nixon sentry om håndledet.

Ure fra Nixon er generelt ret simple og har den fede blanding mellem at være rå og sofistikeret hvilket gør at det passer ind i de fleste looks. Det er relativt diskret men så alligevel ikke. Hvis du er typer som er bange for at dine ure går i stykker skal du ikke være bange her, da Nixon er god kvalitet og der skal meget til at ødelægge dem.

Den nye serie fås i 4 forskellige farver, alle super fede, personligt er jeg top forelsket i den grønne skive med mat sort rem som kan ses på billedet herover. Se evt. de andre typer på nixons hjemmeside. Uret står til 2.630 dkr. så det er heldigt at der lige er kommet penge tilbage i skat 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *