Ecco støvler fuldfører dit vinter streetlook!

Inspiration

Skrevet af

Går du og mangler et par nye vinterstøvler til vinter? Så kan Ecco dække dit behov. Ecco har lavet sko og støvler gennem mange år, og man kan finde mange forskellige modeller. Ecco støvler er ofte forbundet med kvalitet, så du får en solid og slidstærk støvle, hvis det er hvad du mangler her i den kolde og danske vinterperiode. Jeg har fundet den bedste pris hos Billigsport, du kan købe nye støvler ved dem ved at klikke på ovenstående link.

Hvilke Ecco støvler?

Hvis du søger støvler som både fungere på gågaden, men også til vandre ture så kig eventuelt på Ecco BIOM Hike 1.1. Støvlen er rigtig god til at absorbere stød, hvilket gør den utrolig behagelig at vandre i, men er også god, hvis du generelt går meget i din hverdag. Når man går i støvlen føles det som at være barefodet. Din tæer kan spredes, og man føler sig tæt på jorden, hvilket giver en vis stabilitet. Den øverste del af støvlen er lavet et yak-læder, som er tyndt og let, men stadig mindre slidbart end ko-læder. Denne støvler er derfor perfekt til dig, som gerne vil have en støvle som holder flere år, og kan bruges i flere sammenhænge.

Mange Ecco modeller

Der er et utrolig bredt uvalg af Ecco støvler og sko. Modellen som jeg har beskrevet fylder en meget bestemt niche, og de fleste mennesker vil nok mene at skoen ser for praktisk ud til daglig brug. Men hvis du er typen der vandre meget, og søger et par støvler som både kan bruges i dagligdagen og til fritid, så er denne Ecco støvle lige i din boldgade.

Billede: Dusty J

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *