Klar til forår

Inspiration

Skrevet af

Forår. Smag på ordet. Det er vel bare endnu en årstid ligesom de tre andre. Måske. Du ved, det er mere.

Bjørnen er trasket ud af sin trygge hule, og vinterpelsen er blevet alt for besværlig. Sådan er det også med dig. Foråret er tid til det friske nye look – på dig og dit hjem.

Make-over

Det er nu! Det er nu, du skal vise, at du har styr på verden anno lige nu. Og dine omgivelser skal se det. Alle mennesker – du og jeg og 6 milliarder andre – har det godt, når vi har det godt og udståler overskud. Det er en gammel sandhed, men bliver den altså ikke ringere af, skal jeg hilse og sige.

Foråret varsler, at den gamle garderobe fra sidste år behøver et frisk pift, hvis den skal holde sig stående på benene. Et gevaldigt pust. Sidste års mode – der nu er sørgelig afbleget og løs i elastikkanterne – skal opdateres. Street wear, lederhosen, sneakers, lysebrune crocs, forårskjoler, burka – du ved, hvad der passer til dig dette forår.

Forår i krypten

Forårssolen er ubarmhjertig – du bliver langsomt brun og nyder det gode vejr, mens støvet på gulvet og på hylderne ikke længere kan ignoreres. Krypten må højtryksspules med klud og vand og sæbe og det hele. Det lyder kedeligt- og det er det også. Alt har dog sin ende, og det gælder heldigvis også den halvkedelige rengøring.

Foråret skal ind i stuerne, og her er blomster altid gode at have ved hånden. Og på bordet og hylden, i vindueskarmen, eller hvor du nu har plads. Og hvor dine grønne venner med de farverige blomsterkroner – røde tulipaner (følg linket og se de flotteste havetulipaner) eller hvide roser og liljer eller blå klokkeblomster f.eks. – passer bedst ind i lejligheden, kolonihaven, kælderværelset eller strandvejsvillaen.

Det er faktisk utroligt, så meget en glad buket kan gøre ved dit hjem. Har du først støvet af, kan du ligeså godt tage det næste skridt. Du behøver ingen fortrydelsesret.

Sæt i gang!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *