Blæret t-shirt fra amerikanske Mob Inc.

Dudes

Skrevet af

Mob Inc

Mange mænd går og gemmer sig i kedeligt tøj, de tiltrækker ikke opmærksomhed og kvinderne ender med at henlede opmærksomheden til en anden mand. Jeg har altid godt kunne lide provokation og kant. Jeg har fundet et mærke, der både kan provokere og vise mandens sande jeg frem. Jeg kan godt lide tøj, der fremhæver mandens rå side. Som jeg tolker mærket Mob Inc, så er det et tøjmærke til manden, der tør at vise sig frem – uanset om kvinden kan lide det eller ej, uanset om naboen bryder sig om det eller kollegaerne synes man er sær. Det er til manden der er loyal overfor vennerne, der forstå livets dybde og lever i nuet med alt hvad det indebærer.

Mob Inc t-shirt set hos SHAKK

Du behøver ikke engang have en tatovering for at se godt ud, når du har en Mob Inc t-shirt på. Designet er formet således, at enhver mand ser rå ud. Jeg har fundet en blæret t-shirt fra den amerikanske Mob Inc, den er set hos SHAKK på nettet. T-shirten er designet og lavet i Californien. Det er en lækker t-shirt, der kan tiltrække en masse opmærksomhed. Det er designet efter alle kunstens regler- et unikt print og en god pasform. Og så kan de noget derovre i Amerika , som vi danskere kunne lære noget af: Glem janteloven!

Sixpack

Du skal huske på, at da der er tale om et amerikansk mærke, kan størrelserne godt være store i forhold til danske størrelser. Så hvis du godt kan lide at vise din sixpack frem, så skal du ikke vælge den størrelse du plejer, så ligner det en kjolebluse.

Fordele ved at shoppe hos SHAKK

  • Gratis fragt over 499 kroner
  • Levering 1-2 hverdage
  • 30 dages returret
  • Tøj til den rå mand
  • Kæmpe udvalg til alle
  • De forhandler Mob Inc

Når der er 30 dages returret gør det ikke noget, hvis du får valgt en forkert størrelse. Der er tid nok til at returnere. Udover gratis fragt, kort levering og lang returret, så er en af de enorme fordele ved SHAKK, deres kæmpe udvalg inden for mode og design til kvinder, børn og mænd. Hele familien kan derfor nøjes med at shoppe et sted!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *