Et fuldendt streetlook kræver en perfekt shaving

Dudes

Skrevet af

Hvis man vil have et fuldendt hipster look så kræver det at man kan finde ud af at pleje sit skæg.Her kommer lidt tips om hvordan man opnår en perfekt shaving. Der findes flere konkurrencer mellem de bedste elektriske barbermaskiner og de gammeldags barberskrabere. I de fleste tilfælde vinder de gammeldags skrabere, da man i dag kan slibe stålet så tyndt, at det effektivt kan skære dine irriterende hår af helt nede ved huden uden at din hud påvirkes af denne barbering. Man har nemlig i dag formået at anvende højteknologi i fremstillingen af disse super tynde blade, som kan give dig en perfekt barbering. På få minutter kan man smøre barberskum ud i hele ansigtet og derefter forsigtigt stryge hele ansigtet over med fine men faste strøg, som effektivt fjerner alle hår og skægstubbe, således huden efter barberingen virker frisk og blød. Denne form for shaving er den mest udbredte over hele verden, og den har foregået sådan i lade i mere end 100 år, såmå der jo være noget om snakken om deres kvalitet

Bør shaving være elektrisk eller manuel?

Der findes jo mennesker, som sværger til de elektriske barbermaskiner, fordi disse er nemme at anvende, og man slipper for irriterende skum i ansigtet. Desuden slipper man jo for at købe nye barberblade hele tiden, hvilket naturligvis er et godt argument, hvis man vil spare nogle penge. Problemet er bare, at en god og effektiv elektrisk barbermaskine koster mange penge, da den ofte kan koste over 2.000 kr. Så kan den måske holde i flere år, men den holder sikkert ikke evigt. For 2.000 kr. kan man købe barberblade til flere år, så i det lange løb koster det nok det samme, uanset hvilken løsning man vælger. Det endelige valg af en perfekt shaving er derfor yderst individuel, og det varierer fra person til person. Nogle sværger til maskinerne, mens andre holder mest af at bruge de gammeldags barberskrabere med barberskum.

Hvilken model bør man vælge?

Jeg har nu haft flere modeller af både elektriske barbermaskiner og manuelle skrabere til min rådighed. Blandt barbermaskiner domineres markedet især af mærkerne Braun og Philips, som har produceret barbermaskiner i mange år. De fleste mennesker kan ofte kun huske navnet Gilette blandt de manuelle skrabere, men der findes faktisk en hel del andre mærker på markedet, men ikke alle af disse har international udbredelse men fortrinsvist kun en lokal udbredelse. Jeg blev imponeret over et nyt mærke af barbergrej til perfekt shaving som jeg fandt på internettet, der egentlig ikke er så nyt igen de har nemlig produceret barberblade i over 100 år. Prisen ser ud til at være yderst konkurrencedygtig, og kvaliteten kan jeg sagtens sammenligne med de allerbedste på markedet, som også omfatter Gilettes topmodeller, men de koster jo langt mere. Det kan være, at det skyldes, at Gilette bruger kæmpe summer på massiv markedsføring hvert eneste år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *