Opsat hår: sildebensfletning

Inspiration

Skrevet af

En sildebensfletning er noget meget elegant, hvis man mangler ideer til opsat hår. Fletningen ser altid meget mere kompliceret ud, end den er. Men tøv ej, for den er faktisk OK at komme igennem, når man først har lært teknikken. Og den ser smuk og elegant ud, når man først har fået den lavet i sine lange lokker.

Den er slet ikke til at gå fejl af. Dog skal du helst have langt hår til denne frisure, da fletningen i sig selv kræver meget hår. Sildebensfletningen blev for alvor almen kendt i 2011, hvor den trådte ind i modebilledet sammen med en masse andre flotte fletninger. Men denne hårtrend fortsætter og fortsætter, så hvis du endnu ikke har lært at flette, så er det et godt ttidspunkt at begynde på.

Du kan starte ud med de helt klassiske fletninger for at få grebet, og senere hen udvide til de mere avancerede fletninger som denne sildebensfletning. Det er alle øvelserne værd!

Sådan laver du en sildebensfletning

  1. Lav en midterskilning, og fordel en smule glansgivende stylingcreme i håret. Stryg håret over til den ene side, og del det op i to lige store totter. Del dem op i to igen, så du ender med i alt fire totter. Flet skiftevis de yderste totter hen over hinanden.
  2. Sørg for at holde fletningen stram, så du til sidst kan hive selve det flettede hår lidt fra hinanden for at give fylde. Fortsæt til spidserne, saml med en lille elastik til sidst, og vikl en hårtot rundt om elastikken.
  3. Det færdige resultat med en smuk og elegant sildebensfletning, som alle de andre ser langt og misundeligt efter!

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *