Stofposen Totem

Ladiez

Skrevet af

Stofposer

Når jeg ser en stofpose, er det første jeg tænker på mine bedsteforældre. De handlede altid ind med en stofpose for at spare penge. Sekundært tænker jeg på mine øko-år, hvor jeg skulle spare på miljø hele tiden og derfor altid havde en stofpose med mig, når jeg skulle handle ind. Jeg har set en rigtig fed stofpose hos junkyard.dk, som i hvert fald får mig til at tænke ud af boksen. Man kan nemlig godt være smart, selvom man tænker økologi og miljø.

Stofposen- der lige kan lidt mere

Hvis jeg skal tænke på miljø og sundhed, vil jeg ikke samtidig ligne en klovn. Jeg vil gerne se godt ud og udstråle en cool facade. Jeg har fundet en stofpose, der tillader mig at tage hensyn til miljø og se godt ud på samme tid. Den kan lige lidt mere- fordi den har et fedt twist. Designet er blandet med en retro leopard stil og et moderne tegn midt på posen. Super cool og godt designet! hvis man ikke er til Leopard print, findes den også i andre udgaver.

Stofpose Totem

Stofposen Totem er fra mærket SWEET SKTBS og jeg har set den I farven ”Leo”.  Den findes også i hvid med et turkis omvendt spørgsmålstegn, i sort med et anderledes design og Camo/army. Hvis du vil købe den, fås den hos Junkyard med item nummeret 1004339104 til 99 DKK. Den er designet med to bærehåndtag og en skulderrem. Den er derfor praktisk og behagelig at have med sig. Materialet er af 80% Polyester og 20% Bomuld. Jeg kunne sagtens forestille mig denne stofpose kunne bruges til nogle bøger, en Laptop eller en veninde/cafétur.

Retro og nutidens krav

Jeg kan især lide stofposen Totem, fordi den integrerer datidens elskede og hadede design leopard print med et moderne twist udtrykket dels ved stofposen og dels ved tegnet: det omvendte spørgsmålstegn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *