Få det fuldendte look med en moderigtig neglelak

Ladiez

Skrevet af

 

Det er ikke altid helt let at følge med indenfor modeverden, hvis man vil anerkendes som en sand fashionista, er det nemlig ikke nok kun at have styr på garderoben.

Nej det perfekte look skal nemlig ses som en helhed af ens outfit, styling og personlig pleje. Så hvis du troede det var nok at hoppe ned i en smart kjole og lave et par slangekrøller, kan du godt tro om igen – det fuldente look skal findes i detaljen.

Det er næsten et fuldtidsjob, hvis man skal følge alle de mange modetips for at bestå som en sand fashionista, men et let sted at starte er med neglene – det er forholdsvis simpelt, ukompliceret og billigt.

 

Hos Essie finder du den komplette farveskala

Step dit mode-game op og sæt kulør på hverdagen med Essie, der forhandles i et hav af farvenuancer lige her hos Stylepit. Essie tager udgangspunkt i farvetendenserne indenfor modeverdenen, hvorfor du med en af de lækre Essie lakker er sikret prikken over i’et til det perfekte look. Essie har nemlig et bredt sortiment af neglelakker, der spænder lige fra lyse til mørke toner og desuden hele tiden holder sig ajour med resten af modeuniverset for at kunne tilbyde en moderne og væsentlig kollektion.

Hos Essie finder du selvfølgelig også produkter som en base coat og top coat, der vil få neglelakken til at holde endnu længere, så du ikke behøves skifte den hele tiden. Du kan også få deres QuickE Drying Drops, der vil få lakken til at tørre på et split sekund. Vi kender jo alle sammen til de pressede situationer, hvor vi skal skyndes os ud af døren og lige hurtigt lægger neglelak, men når at få tværet det ud igen – med de hurtigttørrende dråber vil du aldrig mere stå i den kedelige situation igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *