Street til unge

Generelt

Skrevet af

Street er en cool still, og ses mest i USA, men i løbet af de sidste år er street nået til danske piger, og er faktisk blevet meget populært. Stilen er stadig ikke rigtigt nået til voksne kvinder, men jeg synes bestemt godt det kan komme til kvinder i alderen 25-30, da det er en fed og meget cool stil som passer godt til hverdagen. Her kan du se street på unge.

Eksempler på lækkert street:

 

Disse bukser er rigtig street og er super lækre da de ikke er for ødelagte, eller for baggy, men er bare en form for et løst par bukser der stadig passer til en feminin krop. Personligt ville jeg nok folde enderne af bukserne for at give dem et lidt mere afslappet look, og give bukserne lidt mere form, men det er en meget personlig sag. Disse bukser kan bestemt styles på mange forskellige måder alt efter hvad du kan lide. Her er linket til disse bukser.

 

Denne oversize blazer som giver et look af at du har lånt din fars eller brors blazer. Dette er en måde at bruge blazer på en afslappet måde. Sådan en blazer kan bruges til rigtigt mange forskellige ting, og personligt synes jeg den kunne være fed ud over en fin kjole, for at tone den lidt ned og gøre den mere afslappet. Men igen kan denne blazer styles lige som du vil alt efter hvad du synes er fedt.
Her er linket til blazeren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *