Tips til smuk håropsætning

Ladiez

Skrevet af

Undrer du dig altid over, hvordan de kendtes hår altid kan sidde flot opsat i længere tid af gangen? En flot håropsætning kræver blot de rigtige remedier i form af sprayes osv. For hvem har ikke prøvet at lave den flotteste og smukkeste knold, hvor den efter blot en halv time har mistet sin volume og er faldet sammen som en flad pandekage? Det er der heldigvis gode råd for!

Krøller

Til dig med krøller, vil Frizz-Ease Style Dreams Curls Curl Perfecting Spray fra John Frieda være det bedste for en flot og holdbar håropsætning. Det holder dine krøller smukke, runde og flotte hele dagen. Tilmed er denne spray også til at komme i nærheden af rent økonomisk, da den fås til blot 90 kroner. Så hvis du vil i gang med de store prinsessekrøller eller de små søde af slagsen, så hop på denne fantastiske spray! Alt du skal gøre er at komme sprayen i håndklædetørt eller tørt hår. Har du naturligt fald, vil det fremhæve dine krøller, og ellers kan man nemt hjælpe dem på vej med et krøllejern eller curlere.

Tilfældig håropsætning

Til dig som er lidt mere til det tilfælde look uden selv at være tilfældig, er der også midler til at fremhæve dette. For til dig, som ønsker dette er Sea Mist Sea Salt Spray fra John Masters Organics lige noget for dig! Den er i den lidt dyrere ende, men den er helt klart pengene værd. Den fås til 219 kroner, men du vil ikke fortryde dit køb, da denne spray kun gør godt for dit hår. Alt du skal gøre er at bruge saltvandssprayen i håndklædetørt hår, hvorefter du skal føntørre det for at få et ekstra hold. Sæt derefter dit hår i en lidt tilfældig, lav hestehale eller knold.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *