Find din rigtige BH størrelse

Ladiez

Skrevet af

Har du gnavemærker på skuldrene? Eller svært ved at holde brysterne indenbords i din bh? Så er den gal med din bh størrelse.

Det er vigtigt, at man bruger den rigtige BH størrelse, da Bh’en først og fremmest bliver mere behagelig at gå med, men udover dette kommer tøjet også til at sidde bedre på kroppen. Hvis man er i tvivl om ens størrelse står mange medarbejder i lingeri butikker til rådighed og er klar til at hjælpe. Mange undgår denne service udelukkende på grund af blufærdighed, og lever med den forkerte BH størrelse. Så hvis man ikke er til den slags hjælp, kan man faktisk selv finde ud af hvilken størrelse man faktisk burde bruge.

 

Sådan finder du din BH størrelse

1. Brug et blødt og bøjeligt målebånd til at måle hele vejen rundt om din brystkasse. Du skal måle under brystet og må gerne stramme lidt til, når du måler. Det tal, du får, er din bh størrelse. Det vil sige, at måler du tættest på 75 centimeter under brystet, skal du gå efter en bh med tallet 75 – måler du tættest på 80 centimeter, skal du en størrelse op.

2. Derefter skal du måle skål-størrelsen til din bh. Mål med målebåndet rundt om dine bryster på det sted, hvor de er størst.  Her må du IKKE måle for stramt. Træk din omkreds UNDER brystet fra omkredsen HENOVER brystet. Forskellen mellem de to mål afgør din skålstørrelse til din bh.

12 cm. = A-skål

14 cm. = B-skål

16 cm. = C-skål

18 cm. = D-skål

20 cm. = E-skål

22 cm. = F-skål

 

På Feminas hjemmeside kan du finde mange flere guides og fifs til at finde den perfekte BH

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *