Trendy blomster cap

Ladiez

Skrevet af

Som bemærket i gadebilledet eller på diverse institutioner som gymnasiet eller folkeskolen, har du med al sandsynlighed bemærket, at caps er meget in for tiden. De ses næsten på enhver: popdrengene, der gerne vil være lidt smarte og udtrykke sig som selvsikre individer. Poptøserne, som gerne vil prøve at udstråle det samme som popdrengene. De, som følger det nyeste: street look, hvor cap’en passer perfekt til det lidt tilfældige men meget stilrene look. Ja, caps’ene er for alle og også i alle aldre. Man kan ikke komme udenom det, uanset om man som den ældre teenager synes, at det er lidt irriterende at den lille dreng fra 3. klasse forsøger at klæde sig ligesådan på. Men sådan er det.

Cap og blomster

Hvad du måske ikke ligefrem havde regnet ud, er at der efterhånden kommer flere og flere caps på markedet, hvorpå der er lagt et blomstermotiv. Det behøver nødvendigvis ikke at være så fremtrædende et motiv, men det er der. De er målrettet teenagepigerne, som både ønsker et street look med et strejf af femininitet. De er super fede og er langt fra fesen eller alt for overdrevne. De er faktisk OK cool, selvom du måske ikke normaltvist elsker blomster.

Caps

Til dig der tilfældigvis er hoppet ind på denne side, og egentligt ikke ved, hvad en cap er, og hvorfor og hvordan den bruges, så får du en forklaring her, så du ikke går forvirret herfra. En cap er egentlig meget let at forklare, og du har helt sikkert med garanti set en eller flere af dem. En cap er blot et moderne udtryk for en kasket. Dog er den ikke lige så kikset som en kasket, da den har fået sig et helt nyt design, som gør den enestående. Den er fladere i enden og lidt større om hovedet, men er præget af et meget smart look.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *