Wrung Division på tilbud

Dudes

Skrevet af

 

Lige nu kan du spare penge ved at købe Wrung Division på streetman.dk, som lige for tiden har et kæmpe udsalg kørende. Streetman.dk har et bredt udvalg af herretøj fra streetwear, skate og fashion leverandører. De sælger alt fra t-shirt,caps, jeans, bukser,sweatpants over sko, sneakers og hættetrøjer. 

 

Om mærket, Wrung Division

Wrung Division blev stiftet i 1995 af forskellige designere i Paris, og den legende 90’er-stil ses også på brandets styles i dag. I dag er mærket udbredt over det meste af Europa. Siden starten er Wrung Division vokset eksplosivt, og  i dag er det hotteste og mest solgte franske streetwear brand. Wrung producerer både skjorter, t-shirts, hættetrøjer, jeans, sweatpants og diverse accessories. Wrungs designs er utrolig gode, samtidig med at der er masser af variation i de forskellige produkter, så der er noget for næsten enhver smag.

 

Målgruppe

Wrung Division henvender sig primært til skateren i alderen 17-24, men har som sagt et bredt sortiment, så selvom de ikke passer ind i denne beskrivelse, kan du sagtens smutte forbi og se, hvad de har at byde på. For eksempel kan deres “Hustler Tracktop” eller “Meex Shirt” bruges af de fleste, da det er klassiske items, som kan styles på forskellige måder, og derved kan ens personlige stil stråle igennem.

 

Hvis du har lyst kan du også trykke ind på Wrung Divisions egen hjemmeside, hvor du kan se hele deres sortiment.

Du kan forresten også finde rigtig gode rabatter på Wrung Division ved at bruge en rabatkode fra Se og Hør Saver.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *